mandag 27. juni 2011

Innkjøp 2012 vel overstått!

Da har vi vært og kjøpt inn kjoler for neste års kolleksjon på en av de største og viktigste messene i Europa.

Så hva er trendene for neste års moter? Tja, det er mye av det samme som har vært i år. Kjoler med røde og svarte broderier er fremdeles populært i året som kommer. Photo © www.arnoldhenri.com

Videre er de store tyllkjolene fremdeles veldig populære.  Både med blonde i tyllen og også med stener og perler. Perler har vært borte i mange år, men kommer hos noen leverandører inn igjen. Da ikke som de store perlene som var for 10 år siden, nå skal de være små og komme som flotte broderier.

Photo © www.arnoldhenri.com

Fasongene er trangere i år enn på lenge, en del markerte hofter, nesten som havfruer. Dette er utrolig flott for de som har fasongen for det.

Noen leverandører har også farger til neste år, dette går det mye av ellers i Europa, men vi i Norge ligger litt etter.

Photo © www.arnoldhenri.com

Alt i alt var det masse flotte kjoler for neste års kolleksjon. Følg med på hjemmesidene våre, facebook og bloggen for mer info om når de ankommer… De fleste kommer om et par mnd.

Vi gleder oss til de nye kjolene kommer inn i butikken vår!

31020 Ivory

PS: Husk også konkurransen vår hvor du kan vinne et gavekort på 5 000,- Vi har ikke bare brud, vi har bla fått inn masse lekre smykker til hverdags og fest.

Christiane Brudesalong

fredag 10. juni 2011

Innkjøp og sniktitt på 2012 kolleksjonen.

Allerede i juni er vi på de store motemessene i utlandet for å kjøpe inn neste års kolleksjon fra de kjente leverandørene. Når vi holdt til i Oslo byttet vi ut hele kolleksjonen vår hvert eneste år, det gjør vi fremdeles til tross for at vi har flyttet ut av byen. 2011 kolleksjonen vil som vanlig bli solgt ut rimelig til høsten. 

Det som er hyggelig er at de fleste kundene våre faktisk kommer fremdeles fra Oslo fordi de har hørt så mye positivt om oss. Det er jo hyggelig, og da vil vi ha det samme store utvalget som salongene i Oslo! Husk at det lønner seg ta turen til Tjøme. Vi har det samme utvalget som de store butikkene i Oslo, men lavere priser og husk også at du alltid får gratisk sko ved kjøp av brudkjole hos oss!